Lust auf ein Auslandssemester? Dann bewerben Sie sich jetzt für das Sommersemester 2021!

Bachelorstudierende, die im Sommersemester 2021 ein Auslandssemester an einer unserer Partneruniversitäten in Europa absolvieren möchten, können sich bis zum 14. Mai 2020 bis 12 Uhr mittags bewerben. Masterstudierende können sich im selben Zeitraum für Universitäten in Europa und in Übersee bewerben.

Nutzen Sie darüber hinaus unser Angebot an Kleingruppenberatungen und Workshops, in denen wir Sie zu relevanten Themen rund ums Austauschsemester informieren. Im aktuellen Semester werden alle Termine als Webinar angeboten. Wir freuen uns, Sie online zu treffen!

Mehr Informationen zum Austauschsemester finden Sie unter Outgoing Austauschstudierende.

Sie wollen mehr erfahren? Die neuesten Updates gibt es hier: Online / Instagram / Facebook

----------------------------------------

Interested in studying abroad? Apply now for an exchange semester in the summer semester 2021!

Application period: May 5 – May 14, 2020

Bachelor’s students who would like to spend the summer semester 2021 at one of our partner universities in Europe can applyuntil May 14, 2020 (12 noon). Master’s students can apply during the same period for universities both in Europe and overseas.

Furthermore, you can participate in our small group advisory meetings and workshops. Get first-hand information on all exchange-related matters. This semester, all meetings will be offered as webinars. We are looking forward to meeting you online!

For more information on studying abroad, visit Outgoing Exchange Students.

You want to find out more? Then stay up-to-date: Online / Instagram / Facebook

Von Sabine Jung