Go Abroad - im Wintersemester 2014/15!

Im Ausland studieren und trotzdem keine Zeit verlieren? Bewerben Sie sich für einen Austauschplatz an einer der zahlreichen WU-Partneruniversitäten in Amerika, Asien, Afrika, Australien oder Neuseeland! Diese Studienleistungen können für das WU-Studium anerkannt werden. Alle Informationen zu Auslandssemester, Bewerbung, Stipendien und Infosession finden Sie hier.

Go Abroad - in the Winter Semester 2014/15!

The Application Period for Exchange Semesters Abroad Starts in October

You want to spend a semester abroad without delaying your studies at WU? Apply for an exchange place at one of WU's numerous partner universities in North- or South-America, Asia, Africa, Australia, or New Zealand. Credits earned during the exchange semester can be transferred towards your degree program at WU. Click here for more information on exchange semesters, the application process, grants and scholarships and the IO Information Session.

Application period for outgoing bachelor and master program students
Tuesday, October 24 to Monday, November 4, 2013, 12:00 noon

Contributed by Veronika Schindelar